Selecteer een pagina

Aanbod

Wil jij…

  • Indruk maken met jouw creatieve communicatie?
  • Een paar kundige, extra handen, zonder dat je gelijk mensen in dienst hoeft te nemen?
  • Meer klanten aantrekken door de juiste snaar te raken met contentmarketing?
  • Je bezighouden met het runnen van jouw bedrijf en niet bezig zijn met copywriting, visuals, fotografie of het maken van een website?
  • Online kanalen die uitdragen wat jouw missie en visie is?
  • Een team van contentspecialisten die al jouw dromen waarmaken & meer?


Ja, dat wil ik!

Op zoek naar een grafisch ontwerper, copywriter, fotograaf, websitebouwer of allemaal? Lees dan snel meer over onze diensten!


Logo’s & huisstijl
Straal jouw missie en visie uit zonder woorden

Drukwerk
Vormgeving die niet alleen op papier, maar ook in het geheugen blijft

E-books & werkboeken
De juiste teksten en vormgeving om jouw lezers in actie te laten komen

Copywriting
Stop met zoeken naar de juiste woorden, wij hebben ze gevonden

Fotografie
Jij, jouw producten, personeel en bedrijf knap op beeld

Social media
Pakkende bio’s, kwijlbare captions en sprekende foto’s voor Pinterest, Instagram, LinkedIn & Facebook

Strategie
Geheimen om te groeien op social media in de praktijk gebracht

Websites
Ontwerp, bouw en onderhoud van jouw dromen in WordPress

Podcasts
Audio om de doelgroep mee te raken geëdit & geupload op Spotify en/of iTunes

Wil jij online groeien? 


Plan een Skypegesprek


Neem contact op


”Voordat ik met By Nik ging samenwerken liep ik tegen het probleem aan dat er geen tot te weinig content gemaakt werd. Ik kan zelf wel een basis voor een tekst schrijven maar ik vind het lastig om dit zonder spelfouten te doen én op een manier dat het lekker leest. Via via kwam ik bij Nikki en haar team terecht. 

We zijn begonnen met het ebook dat zij tekstueel herschreven hebben. Tevens hebben zij de vormgeving gedaan.  Ik was zo onder de indruk dat ik besloot dat ik nog meer met ze wilde samenwerken. Het idee was dat ze mij eerst zouden ondersteunen op het gebied van blogs schrijven. Maar, hoe intensief ik eerst altijd zelf mijn social media deed, hoe afwezig was ik daar nu. En dus legde ik mijn idee bij By Nik voor. Zij kwamen met een goed plan en gaven concreet aan hoe ze mij daarbij konden helpen. We gaan dus op een intensievere manier samenwerken.

Het fijne aan By Nik vind ik dat je één aanspreekpunt hebt, namelijk Nikki. Zij zorgt ervoor dat de juiste informatie bij de rest van het team komt en goed wordt opgepakt. Deadlines worden altijd behaald. Wat ik heel erg waardeer is dat ze zelf pro-actief meedenken en hun ideeën direct met jou delen. Hierdoor wordt er het optimale uit de samenwerking gehaald.

Ik raad By Nik zeker aan bij andere ondernemers. Het zijn stuk voor stuk toppers!” – Kim Minten

Ik merkte dat het bijhouden van mijn mail mij veel tijd en energie kostte. Daarom heb ik besloten om de hulp van Nikki in te roepen. We hebben samen een werkwijze en proces hiervoor opgezet wat na testen en finetunen nu goed werkt. Ik ben heel erg tevreden en raad Nikki ook zeker aan wanneer je meer hulp en ondersteuning nodig hebt binnen je bedrijf!” – Birgit Luijk 


”Ik was net begonnen met mijn bedrijf en kwam er al snel achter dat een VA onwijs handig zou zijn. Ik heb daarom via Instagram en Google gezocht en zo kwam ik bij By Nik terecht. Ik had zelf geen tijd, zin en verstand om bepaalde dingen te doen – en ik zag dat een heleboel succesvolle ondernemers minimaal 1 VA hadden. Dus dat moest ik ook! 

Ik ging mogelijkheden zien in plaats van beperkingen in het opschalen van mijn bedrijf. Ik kon doen waar ik goed in was en alles waar ik niet goed in was of wat mij uit mijn positieve vibe haalde, heb ik uit handen gegeven. 

Of ik By Nik zou aanraden? Doing it already! Ik strooi regelmatig Nikki’s nummer rond op seminars of in gesprekken met andere ondernemers!” – Isabelle Feteris

 

”Ik heb Nikki leren kennen via mijn autorijschool. Ze is inmiddels oudleerling. Zo heb ik dus vanaf het begin af aan de start mee mogen maken van haar bedrijf!

Ik heb By Nik ingeschakeld vanwege de start van mijn eigen autorijschool. Ik had hulp nodig bij het maken, plaatsen en bijhouden van content op social media. 

Nikki heeft me geholpen de website up to date te maken, teksten geschreven en foto’s gemaakt. Verder helpt team By Nik me nu met Facebook en Instagram. 

Ik zou By Nik zeker aanraden aan anderen! Ik ben heel blij met het team als startende ondernemer. Zelf heb je er geen tijd voor, maar dit moet toch gebeuren. En daarom helpen Nikki en haar team mij!” – Monique Daelmans