BUDDY

Wij worden jouw ‘Buddy’! Met dit pakket ga je zelf aan de slag met je social media, maar onder begeleiding van ons! We beginnen met een strategiegesprek waarin we samen kijken naar wie je doelgroep is en wat je missie is. Daarnaast krijg je een contentkalender op maat zodat je slim aan de slag kunt met social media. Iedere maand plannen we samen een contactmoment in om te kijken waar je tegenaan loopt en hoe het met je social media gaat. Voor overige vragen kun je gebruik maken van onbeperkt mailsupport. Zo krijg je zelf social media helemaal onder de knie!

MANAGER

Met dit pakket verzorgen – en managen! – wij jouw complete social media content. Vooraf werken we samen aan een social media strategie. Met jouw input schrijven en maken wij de content, die we vervolgens zorgvuldig inplannen. Iedere maand bespreken we de vooruitgang tijdens een evaluatie call. Met het ‘Manager’-pakket heb jij bijna geen omkijken meer naar je social media content en kun je je focussen op waar je écht goed in bent.

DIRECTOR

Met dit pakket bekleden wij de functie van ‘Director’ van jouw content. Samen maken we een complete marketingstrategie om meer verkopen te genereren voor jouw (online) product of dienst. Vervolgens maken, schrijven en plannen wij de content. Denk aan je social media, weggevers, blogartikelen, e-mailmarketing en de inhoud van jouw online programma. Met het ‘Director’-pakket geef jij je volledig marketing uit handen én zorg je er tegelijkertijd voor dat jouw conversie een spurt neemt.

Klanten vertellen!

”Voordat ik met By Nik ging samenwerken liep ik tegen het probleem aan dat er geen tot te weinig content gemaakt werd. Ik kan zelf wel een basis voor een tekst schrijven maar ik vind het lastig om dit zonder spelfouten te doen én op een manier dat het lekker leest. Via via kwam ik bij Nikki en haar team terecht.

We zijn begonnen met het ebook dat zij tekstueel herschreven hebben. Tevens hebben zij de vormgeving gedaan.  Ik was zo onder de indruk dat ik besloot dat ik nog meer met ze wilde samenwerken. Het idee was dat ze mij eerst zouden ondersteunen op het gebied van blogs schrijven. Maar, hoe intensief ik eerst altijd zelf mijn social media deed, hoe afwezig was ik daar nu. En dus legde ik mijn idee bij By Nik voor. Zij kwamen met een goed plan en gaven concreet aan hoe ze mij daarbij konden helpen. We gaan dus op een intensievere manier samenwerken.

Het fijne aan By Nik vind ik dat je één aanspreekpunt hebt, namelijk Nikki. Zij zorgt ervoor dat de juiste informatie bij de rest van het team komt en goed wordt opgepakt. Deadlines worden altijd behaald. Wat ik heel erg waardeer is dat ze zelf pro-actief meedenken en hun ideeën direct met jou delen. Hierdoor wordt er het optimale uit de samenwerking gehaald.

Ik raad By Nik zeker aan bij andere ondernemers. Het zijn stuk voor stuk toppers!” – Kim Minten

Ik merkte dat het bijhouden van mijn mail mij veel tijd en energie kostte. Daarom heb ik besloten om de hulp van Nikki in te roepen. We hebben samen een werkwijze en proces hiervoor opgezet wat na testen en finetunen nu goed werkt. Ik ben heel erg tevreden en raad Nikki ook zeker aan wanneer je meer hulp en ondersteuning nodig hebt binnen je bedrijf!” – Birgit Luijk

  ”Ik heb Nikki leren kennen via mijn autorijschool. Ze is inmiddels oudleerling. Zo heb ik dus vanaf het begin af aan de start mee mogen maken van haar bedrijf!

  Ik heb By Nik ingeschakeld vanwege de start van mijn eigen autorijschool. Ik had hulp nodig bij het maken, plaatsen en bijhouden van content op social media. 

  Nikki heeft me geholpen de website up to date te maken, teksten geschreven en foto’s gemaakt. Verder helpt team By Nik me nu met Facebook en Instagram. 

  Ik zou By Nik zeker aanraden aan anderen! Ik ben heel blij met het team als startende ondernemer. Zelf heb je er geen tijd voor, maar dit moet toch gebeuren. En daarom helpen Nikki en haar team mij!” – Monique Daelmans

  Volg ons op Instagram!

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: There is no connected account for the user 8223764800 Feed will not update.