Home » Nik

Nik.


Regelen. Iets waar ik altijd al goed in ben geweest. ‘Nikki regelt het wel’ wordt dan ook vaak geroepen. Tijdens mijn opleiding als Managementassistente ben ik erachter gekomen waar mijn passie ligt: social activiteiten. Alles wat zich online afspeelt. Ik ben dan ook veel te vinden op de social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Linkedin. Ook bloggen vind ik te gek. Op mijn interieurblog (www.interiorbynik.nl) vind je dan ook veel blogs over interieurtips, inspiratie en DIY's. 

 

Mijn diploma voor Managementassistente zie ik dan ook als een basis. Ik wil mijzelf verder ontwikkelen en nog meer leren op het gebied van social media. Virtual Assistant zijn is dan ook op mijn lijf geschreven. Dingen regelen, teksten schrijven, social media beheer.. Precies alles wat ik geweldig vind om te doen. En dat vind ik belangrijk, dat je doet wat je leuk vindt.

 

Ik besloot het officieel te maken en echt aan de slag te gaan als Virtual Assistant. Met nog geen flauw idee hoe ik het zou aan gaan pakken, ben ik gewoon gegaan. Dat is eigenlijk wel mijn motto: gewoon doen. Niet te veel nadenken bij alles en gaan!

 

Als Virtual Assistant wil ik samen werken met andere ambitieuze mensen die maar één doel voor ogen hebben: groeien. Persoonlijke aandacht vind ik het allerbelangrijkst. Daarom houd ik ervan om eerst samen te brainstormen over wat we voor elkaar kunnen betekenen. We plannen regelmatig even een feedback moment in om te kijken of alles nog op rolletjes verloopt.

 

Mijn doel is dan ook om mee te werken aan toffe projecten en om in contact te komen met ambitieuze ondernemers. Ben jij er zo een? Stuur me dan even een berichtje om te kijken of wij elkaar kunnen helpen!