Let us help you!

Als (online) ondernemer zijnde wil je je écht kunnen focussen op hetgeen waar jij goed in bent. Dat snappen wij. Doen wij ook. Maar als ondernemer weet je ook dat je – om te groeien – consistent en relevant moet posten op social media. En dat jouw huisstijl uit moet stralen waar jij voor staat. Dat al je visuele uitingen moeten aansluiten op jouw visie en missie. Dat er veel tijd gaat zitten in het bedenken, schrijven en plaatsen van een blogartikel of een nieuwsbrief. Should we continue

Wij zijn er om je te helpen! Om je advies te geven en om je te ontzorgen. Om ervoor te zorgen dat jij weer met plezier actief bent op Instagram en dat jouw huisstijl overal is doorgevoerd. Zodat jij weer 100% full focus je dromen achterna kunt gaan. Vinden wij alleen maar leuk.  

BUDDY

Wij worden jouw ‘Buddy’! Met dit pakket ga je zelf aan de slag met je social media, maar onder begeleiding van ons! We beginnen met een strategiegesprek waarin we samen kijken naar wie je doelgroep is en wat je missie is. Daarnaast krijg je een contentkalender op maat zodat je slim aan de slag kunt met social media. Iedere maand plannen we samen een contactmoment in om te kijken waar je tegenaan loopt en hoe het met je social media gaat. Voor overige vragen kun je gebruik maken van onbeperkt mailsupport. Zo krijg je zelf social media helemaal onder de knie!

MANAGER

Met dit pakket verzorgen – en managen! – wij jouw complete social media content. Vooraf werken we samen aan een social media strategie. Met jouw input schrijven en maken wij de content, die we vervolgens zorgvuldig inplannen. Iedere maand bespreken we de vooruitgang tijdens een evaluatie call. Met het ‘Manager’-pakket heb jij bijna geen omkijken meer naar je social media content en kun je je focussen op waar je écht goed in bent.

DIRECTOR

Met dit pakket bekleden wij de functie van ‘Director’ van jouw content. Samen maken we een complete marketingstrategie om meer verkopen te genereren voor jouw (online) product of dienst. Vervolgens maken, schrijven en plannen wij de content. Denk aan je social media, weggevers, blogartikelen, e-mailmarketing en de inhoud van jouw online programma. Met het ‘Director’-pakket geef jij je volledig marketing uit handen én zorg je er tegelijkertijd voor dat jouw conversie een spurt neemt.

What they say about us

{

Kim Minten

”Voordat ik met By Nik ging samenwerken liep ik tegen het probleem aan dat er geen tot te weinig content gemaakt werd. Het fijne aan By Nik vind ik dat je één aanspreekpunt hebt, namelijk Nikki. Zij zorgt ervoor dat de juiste informatie bij de rest van het team komt en goed wordt opgepakt. Deadlines worden altijd behaald. Wat ik heel erg waardeer is dat ze zelf pro-actief meedenken en hun ideeën direct met jou delen. Hierdoor wordt er het optimale uit de samenwerking gehaald.”

{

Birgit Luijk

Ik merkte dat het bijhouden van mijn mail mij veel tijd en energie kostte. Daarom heb ik besloten om de hulp van Nikki in te roepen. We hebben samen een werkwijze en proces hiervoor opgezet wat na testen en finetunen nu goed werkt. Ik ben heel erg tevreden en raad Nikki ook zeker aan wanneer je meer hulp en ondersteuning nodig hebt binnen je bedrijf!”

{

Monique Daelmans

”Ik heb By Nik ingeschakeld vanwege de start van mijn eigen autorijschool. Ik had hulp nodig bij het maken, plaatsen en bijhouden van content op social media. Nikki heeft me geholpen de website up to date te maken, teksten geschreven en foto’s gemaakt. Verder helpt team By Nik me nu met Facebook en Instagram. 

Ik zou By Nik zeker aanraden aan anderen! Ik ben heel blij met het team als startende ondernemer. Zelf heb je er geen tijd voor, maar dit moet toch gebeuren. En daarom helpen Nikki en haar team mij!”

Wat kunnen we voor je doen?

Niets is te gek, wij houden wel van een uitdaging! Heb je geen tijd (of geen zin, we see you 😏om actief content te creëren voor social media? Of misschien wil je jouw online programma lanceren of upgraden met invulbare werkboeken? Heb je een keigoed idee voor een e-book, maar niet de kennis om het uit te schrijven en te ontwerpen? We got you! Als full service content management kunnen wij jou van   A tot Z helpen met de content creatie binnen jouw onderneming.

Volg ons op Instagram!