Home » Tarieven

Tarieven.


Een Virtual Assistant is flexibel en daarom werk ik ook met flexibele tarieven. Je kunt kiezen voor het standaard uurtarief, een abonnement of een strippenkaart. Uiteraard kan ik alles op maat maken zodat je precies krijgt wat je wilt! 

Het uurtarief.

Wanneer je kiest voor deze optie, krijg je van te voren een offerte waarin de afgesproken uren komen te staan. Na akkoord van de offerte ga ik voor je aan de slag.

Een abonnement.

Wil je maandelijks taken door mij uit laten voeren? Dan is een abonnement echt iets voor jou! Het abonnement is te verkrijgen in drie verschillende varianten. Je kunt dan kiezen uit 13, 20 of 30 uur per maand. We bespreken samen de werkzaamheden en deze voer ik uit. Komt er onverwachts meer uur bij per maand? Dan gaan we gewoon verder met het uurtarief of je kiest voor een strippenkaart!

 

Een strippenkaart.

Net zoals bij een abonnement kan je kiezen uit drie varianten. Een strippenkaart werkt als volgt: je koopt een strippenkaart van bijvoorbeeld 8 strippen. Dit betekend dat ik 8 uur voor je aan de slag kan gaan. We bespreken samen wat ik voor je kan doen en ik ga dan voor die 8 uur aan de slag. Wanneer ik aan het einde van de strippenkaart zit, zal ik je een seintje geven en bespreken we de volgende stappen; overgaan op een abonnement of nog een strippenkaart erbij. 

 

Voor meer uur en maatwerk kan je altijd contact met me opnemen! Alles is mogelijk. 

 

* Alle tarieven zijn exclusief BTW.