Ervaar de kracht van creatieve communicatie

Perfectionisme: het wordt vaak gezien als een last, maar ik ontdekte dat dit juist mijn kracht was. Online communicatie kan een bedrijf maken of breken en zelfs toen ik nog in loondienst werkte, maakte ik er een sport van om te ontdekken hoe organisaties kunnen scoren met creatieve communicatie. Dat streven naar het hoogst haalbare viel ook ondernemers in mijn omgeving op. Al snel ging ik hen helpen om hun branding op orde te krijgen en zag ik kansen om bedrijven te laten groeien dankzij goede contentmarketing.

In 2018 startte ik als VA en kreeg ik steeds vaker de vraag of ik naast backoffice werk en social media nog meer kon doen. Natuurlijk kan ik dat, maar ik werk liever samen met echte experts. De droom om het totaalplaatje aan te bieden door een team van freelance online content specialisten samen te stellen, was geboren. Je moet weten: als ik ergens van droom, ga ik er helemaal voor.

Ik ging op zoek naar de allerbeste grafisch ontwerper, copywriter, contentmanager en fotograaf en vond uiteindelijk mijn perfecte team van online communicatie experts.

Inmiddels bedenkt, maakt en ontwerpt team By Nik zich een slag in de rondte om  de online ondernemers te laten groeien. Mijn dromen zijn al uitgekomen, mogen we die van jou ook werkelijkheid maken? 🤩

”Ik werk liever samen met échte experts.”

”In 2018, toen ik nog als VA werkzaam was, besloot ik om de hulp in te schakelen van Janon – graphic design queen. Steeds meer klanten vroegen om een logo en een huisstijl. Janon ken ik al van kleins af aan. Ik kon nog niet eens lopen. Aan 1 woord heeft zij genoeg en zo ontstond Team By Nik. 

Toen ik begin 2019 mijn aanbod compleet omgooide en volledig voor de contentmarketing ging, was het al snel duidelijk: het team heeft meer specialisten nodig. Al snel volgden de andere teamleden. 

Naast dat ik geloof in de kracht van specialisme, ben ik ook helemaal voor elkaar supporten. Wie een droom heeft, moet deze volgen. Zo hebben we in 2019 een kleine switch gehad van teamleden. In de zomer is Romé erbij gekomen en aan het einde van het jaar kwam Rowan op ons pad. 

Toen we een SBB erkenning kregen als stagebedrijf, kreeg ik een mailtje van Nikky. Naast dat ik al enthousiast was over de naam, leek het me ook onwijs leuk om een stagiaire aan te nemen. And so I did. 😌”

Meet the creatives!

”Naast het vaste Team By Nik werk ik ook graag samen met andere partijen. Eline en Marijn zijn in 2019 op mijn pad gekomen en ik wist meteen dat zij onze klanten konden ondersteunen met hetgeen waar zij zo goed in zijn. Girls support girls, right?

Volg ons op Instagram!