Selecteer een pagina

Team

Ervaar de kracht van creatieve communicatie.

Perfectionisme: het wordt vaak gezien als een last, maar ik ontdekte dat dit juist mijn kracht was. Online communicatie kan een bedrijf maken of breken en zelfs toen ik nog in loondienst werkte, maakte ik er een sport van om te ontdekken hoe organisaties kunnen scoren met creatieve communicatie. Dat streven naar het hoogst haalbare viel ook ondernemers in mijn omgeving op. Al snel ging ik hen helpen om hun branding op orde te krijgen en zag ik kansen om bedrijven te laten groeien dankzij goede contentmarketing.

Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik naast backoffice werk en social media nog meer kon doen. Natuurlijk kan ik dat, maar ik werk liever samen met echte experts. De droom om het totaalplaatje aan te bieden door een team van freelance online content specialisten samen te stellen, was geboren. Je moet weten: als ik ergens van droom, ga ik er helemaal voor.

Ik ging op zoek naar de allerbeste grafisch ontwerper, copywriter, websitebouwer en fotograaf en vond uiteindelijk mijn perfecte team van online communicatie experts.

Inmiddels bedenkt, maakt en ontwerpt team By Nik zich een slag in de rondte om jouw online te laten groeien. Mijn dromen zijn al uitgekomen, mogen we die van jou ook werkelijkheid maken? Lees dan snel meer over het team en onze diensten!

”Ik werk liever samen met echte experts.”

Nikki droomt en denkt in concepten. Ze is een kei in creatieve communicatie en ziet groeikansen meteen. Als founder van By Nik zorgt ze dat het jouw bedrijf aan niets ontbreekt en ziet ze erop toe dat het team sterke content aanlevert. Worden doelen gehaald? Dan tovert ze voor iedereen een bord van haar geliefde spaghetti op tafel.

 

Lees meer 

Met teksten bemoeit ze zich liever niet, want Janon vindt dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Haar visuals knallen van het scherm en beelden de missie en visie van jouw onderneming uit in kleuren, vormen en lettertypes. Ze leeft met de dag, het liefst op het strand en met een flink stuk watermeloen in de hand.  

 


Lees meer

 

Rowan is een echte media-duizendpoot en schrijft de sterren van de hemel. By Nik’s eigen woordenboek zou je kunnen zeggen. Naast het schrijven van gouden teksten vindt Rowan het ook heerlijk om het over auto’s te hebben. Deze autoliefhebber scheurt regelmatig in de nieuwste auto’s om ze te testen. 

 

Lees meer 

Geen wonder dat de agenda van Romé altijd gevuld is. Deze miss positive is leergierig, enorm sociaal en zorgt overal voor een goede sfeer. Het is met zo’n vol schema dan ook maar goed dat ze een kei is in plannen. Ze weet precies wanneer welke content waar moet verschijnen, edit de sterren van de hemel en kan zelfs in een vuilnisbelt nog structuur aanbrengen.

 


Lees meer

Kan zij het maken? Nou en of! Kimberly is creatief én een kei in het designen en maken van websites. Ze kraakt de code van jouw bedrijf en zet dit vervolgens om in een prachtig stukje web waar jouw klanten van gaan watertanden. Ook als het even tegenzit blijft ze puzzelen tot alle stukjes op hun plek vallen. Worden al die tekens haar even te veel? Dan ontspant ze door yoga en hardlopen.  

 

Lees meer 

 Fotografie rijmt niet voor niets op Rosalie. By Nik’s eigen sterfotograaf denkt binnen beeldkaders en kan eigenlijk niet meer van huis zonder camera. Zelfs de simpelste dingen worden door haar composities en gebruik van licht interessant. Na een van haar wandelingen komt ze dan ook thuis met een flinke dosis nieuw materiaal. Na het bewerken beloont ze zichzelf met haar guilty pleasure: een zak chips.  

 

Lees meer

Wil je ons fantastische team ook inzetten voor jouw bedrijf? 


Plan een Skypegesprek in