Ervaar de kracht van creatieve communicatie.

Perfectionisme: het wordt vaak gezien als een last, maar ik ontdekte dat dit juist mijn kracht was. Online communicatie kan een bedrijf maken of breken en zelfs toen ik nog in loondienst werkte, maakte ik er een sport van om te ontdekken hoe organisaties kunnen scoren met creatieve communicatie. Dat streven naar het hoogst haalbare viel ook ondernemers in mijn omgeving op. Al snel ging ik hen helpen om hun branding op orde te krijgen en zag ik kansen om bedrijven te laten groeien dankzij goede contentmarketing.

Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik naast backoffice werk en social media nog meer kon doen. Natuurlijk kan ik dat, maar ik werk liever samen met echte experts. De droom om het totaalplaatje aan te bieden door een team van freelance online content specialisten samen te stellen, was geboren. Je moet weten: als ik ergens van droom, ga ik er helemaal voor.

Ik ging op zoek naar de allerbeste grafisch ontwerper, copywriter, websitebouwer en fotograaf en vond uiteindelijk mijn perfecte team van online communicatie experts.

Inmiddels bedenkt, maakt en ontwerpt team By Nik zich een slag in de rondte om jouw online te laten groeien. Mijn dromen zijn al uitgekomen, mogen we die van jou ook werkelijkheid maken? Lees dan snel meer over het team en onze diensten!

”Ik werk liever samen met echte experts.”

MEET THE CREATIVES

Janon Deelen

Janon Deelen

Grafisch vormgever

Romé van Vliet

Romé van Vliet

Contentmanager

Nikki Schild

Nikki Schild

Eigenaresse

Rowan Peperkamp

Rowan Peperkamp

Copywriter

Volg ons op Instagram!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 8223764800 Feed will not update.