Vanuit verbinding & op jouw voorwaarden

Marketing, sales, zichtbaarheid, positionering, klantcontact… Het stroomt pas wanneer het 100% goed voelt voor jou.

Tijdens een 1:1 Mentorship sta ik naast je en help ik je met het maken van de juiste keuzes. Keuzes die daadwerkelijk impact maken op de resultaten.

Ik geef je eerlijke feedback en antwoorden, want alleen daar heb je echt wat aan.

THEMA’S

Het 1:1 Mentorship is altijd gevormd naar jouw behoeften & verlangens met één doel voor ogen: groeien. Groeien in mindset, op social media en in omzet. 

Social media posts

Zichtbaar zijn op social media kan soms een flinke uitdaging zijn. Ik help je met het laten groeien van je kanalen en het schrijven van sterke posts. Samen zoeken we naar een manier van zichtbaar zijn dat écht bij jou past. Voor het beste resultaat.

Klantervaring

De beste reclame voor jouw aanbod zijn de resultaten die jouw klanten behalen. Samen zorgen we ervoor dat jouw klanten de állerbeste experience beleven en dat jij die resultaten online kunt inzetten.

Automatiseringen

Efficiëntie = key en om te kunnen groeien willen we ons alleen maar bezig houden met to do’s die er écht toe doen. We kijken naar welke processen geautomatiseerd kunnen worden voor een optimale werkweek.

Aanbod ontwikkelen

Je aanbod zódanig neerzetten dat klanten nooit meer iets anders willen, jij altijd in jouw zone of genius kunt blijven en leads vanzelf bij je aankloppen. Voor een unieke positie binnen je branche en zodat jij kunt groeien met je onderneming.

Structuur & doelen

Zowel privé als zakelijk is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. De eerste stap? Je doelen helder hebben en structuur aanbrengen in je werkweek. Samen kijken we naar elementen die het beste in jou naar boven halen en houd ik je accountable om je doelen te behalen.

What to expect

Ieder Mentorship is anders – het is ook maar net met welke dedication jij instapt – maar dit is wat ik je sowieso kan garanderen:

01. Consistentie

Om doelen de behalen en resultaten te krijgen is consistentie belangrijk. Niet alleen in het aantal social media posts die je per week online zet, maar ook in de wekelijke acties die je uitvoert om te groeien. Samen zorgen we ervoor dat hetgene wát jij uitvoert, ook echt vol te houden is.

02. Stok achter de deur

Ondernemen kan niet alleen soms eenzaam zijn, het maakt het ook lastig om altijd door te gaan. Ik ben jouw persoonlijke stok achter de deur en zorg ervoor dat jij in actiemodus komt, en blijft. 

03. Eerlijke feedback

Feedback is het meest waardevolle antwoord wat je van iemand kan krijgen. Het geeft je inzichten, je leert ervan en je kunt optimaliseren waar nodig. Tijdens onze samenwerking krijg je onbeperkt feedback. Op social posts, websiteteksten, maar ook op een nieuwe aanbod-idee of een heel simpel mailtje naar een klant. 

04. Efficiëntie

Efficiëntie is my middle name dus ik zorg ervoor dat we tijdens onze samenwerking geen acties uitvoeren die niet relevant (genoeg) zijn. Acties die impact maken, goed voelen en resultaatgericht zijn. 

CREATIVE MINDS FOR ALL PURPOSES

MEER DAN ALLEEN COACHING. VERBINDING IS KEY & WE DOEN HET OP JOUW VOORWAARDEN

3 maanden

In 3 maanden 1:1 Mentorship gaan we aan de slag met minstens 2 thema’s waar jij direct hulp bij kunt gebruiken. Met onbeperkt Voxer support en feedback kunnen we in 3 maanden bergen verzetten.

6 maanden

Ga je all in en wil je voor een langere tijd aan je doelen werken met mij en flinke stappen zetten? Dan ga je voor 6 maanden 1:1 Mentorship. Naast onbeperkt Voxer support en feedback krijg je ook een maandelijkse coachsessie waarin we dieper duiken in de materie.

Hi there, ik ben Nikki, mentor & strateeg

Met ruim 5+ jaar ervaring in het vak weet ik precies aan welke knoppen je moet draaien om door te groeien met je business. Ik heb jarenlang in de uitvoerende rol gezet en heb onwijs veel ambitieuze, vrouwelijke ondernemers mogen helpen met het laten groeien van hun bedrijf. Van online zichtbaarheid tot het inrichten van geautomatiseerde werkprocessen. In 2022 herpositioneerde ik mijn bedrijf naar een nieuwe dienst vanuit mijn passie: het 1:1 Mentorship. 

 

Naast het uitvoeren van de werkzaamheden voelde ik zoveel liefde voor het begeleiden en coachen van vrouwelijke ondernemers. Niet iedereen bevindt zich in een fase van het ondernemen om veel zaken uit handen te geven en ik ben altijd al van mening geweest dat je veel skills zélf mag ontwikkelen. En zo ontstond het prachtige 1:1 Mentorship waarin ik voor die ondernemers een mentor mag zijn. 

KLANT LOVE LETTERS

''Zonder Nikki zat ik nog steeds naar dat lege A4'tje te starten''

Onder jouw begeleiding heb ik heel Studio Laurel 2.0 uitgewerkt, waar er aan het begin eigenlijk nog niets op papier stond. Van doelgroep, aanbod en positionering. Tot aan het stellen van doelen en een passende planning! Je hebt me echt begeleid, niets voorgekauwd en me zelf laten nadenken en vervolgend feedback gegeven om te finetunen.

DAPHNE, GRAPHIC DESIGNER

''Nik heeft me echt geholpen om de basis van mijn bedrijf steviger neer te zetten''

Ik heb sinds we dit traject zijn gestart ZO VEEL werk verzet. Nik heeft me echt geholpen om de basis van mijn bedrijf (zoals mijn aanbod) steviger neer te zetten. Hierdoor voelde ik direct al meer rust en ruimte, waardoor ik meer aan mijn persoonlijke ontwikkeling kon werken. Door dit alles flowt mijn bedrijf nu ineens en maak ik bijvoorbeeld met gemak social posts!

MARIJN, ADVERTISING EXPERT

"Het heeft er voor gezorgd dat mijn content een stuk sterker is en voor meer respons zorgt''

Ik wist dat mijn content nog een stuk sterker kon en waar ik zelf mijn blind spots heb, voelde ik dat jij mij kon helpen om de teksten nét dat beetje extra te gaan geven! Omdat jij mij de schop onder mijn kont gaf om steeds nog een keer door mijn content te gaan zodat ik goede inhoudelijke posts ging schrijven. Ik heb nu de handvatten en een duidelijk plan hoe ik mijn content kan inzetten. Dat is stap 1, stap 2 is het uitvoeren daarvan. Tijdens het mentorship hielp je mij goed om hier focus bij te houden. Het meest waardevolle is je persoonlijke begeleiding en dat je echt meekijkt en meedenkt hoe we het op mijn bedrijf toepasbaar kunnen maken. Je kijkt naar wat ik nodig heb in plaats van een pasklaar methode te gebruiken.

SUZANNE , GRAPHIC DESIGNER