Vanuit verbinding & op jouw voorwaarden

Marketing, sales, zichtbaarheid, positionering, klantcontact… Het stroomt pas wanneer het 100% goed voelt voor jou.

Tijdens een 1:1 samenwerking sta ik naast je kijken we samen naar wat nodig is om jouw bedrijf te laten groeien.

Herken je je hierin?

A

Je wilt groeien in je business

Maar wel op jouw eigen voorwaarden. Je bent deze business gestart met een missie, een visie voor ogen. En het is tijd om daar ook écht naar te leven. 

A

Je wilt de juiste acties kunnen zetten

Zodat je de tijd díe je hebt ook efficiënt in kunt zetten. Zodat je niet in hoeft te leveren op energie. 

A

Je wilt zelf de controle hebben op je groei

Er is niets frustrerender dan dipjes in omzet en groei. Of juist niet weten hoe te navigeren in een periode van highs. Wat als je daar zélf de controle over hebt? Van planning tot grenzen tot omzet.

But how…

Groeien in je business kan ook op een manier waarop het 100% volledig op jouw voorwaarden is afgestemd. Geen one-size-fits-all strategieën, geen standaard stappenplannen. Een op maat gemaakte strategie waarmee jij jouw businessgroei kunt realiseren – whatever it is. Door het zetten van de júiste acties kun je in een korte tijdspanne én binnen jouw energiegrenzen flinke stappen maken en daardoor groeien. Op korte termijn én op lange termijn.

Voor wie is dit?

→ Je bent ambitieus en wilt graag groeien

→ Je wilt iets betekenen voor je klanten

→ Je wilt het niet meer alleen doen, maar met een team specialisten om je heen

→ Je wilt duidelijkheid in welke stappen je moet zetten

→ Je wilt jouw bedrijf op je eigen voorwaarden verder ontwikkelen

→ Je weet dat jij het werk moet doen om daar te komen, maar wilt graag een stok achter de deur

THEMA’S

Een 1:1 samenwerking is altijd gevormd naar jouw behoeften & verlangens met één doel voor ogen: groeien. Groeien in mindset, op social media en in omzet.

Social media posts

Zichtbaar zijn op social media kan soms een flinke uitdaging zijn. Ik help je met het laten groeien van je kanalen en het schrijven van sterke posts. Samen zoeken we naar een manier van zichtbaar zijn dat écht bij jou past. Voor het beste resultaat.

Klantervaring

De beste reclame voor jouw aanbod zijn de resultaten die jouw klanten behalen. Samen zorgen we ervoor dat jouw klanten de állerbeste experience beleven en dat jij die resultaten online kunt inzetten.

Automatiseringen

Efficiëntie = key en om te kunnen groeien willen we ons alleen maar bezig houden met to do’s die er écht toe doen. We kijken naar welke processen geautomatiseerd kunnen worden voor een optimale werkweek.

Aanbod ontwikkelen

Je aanbod zódanig neerzetten dat klanten nooit meer iets anders willen, jij altijd in jouw zone of genius kunt blijven en leads vanzelf bij je aankloppen. Voor een unieke positie binnen je branche en zodat jij kunt groeien met je onderneming.

Structuur & doelen

Zowel privé als zakelijk is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. De eerste stap? Je doelen helder hebben en structuur aanbrengen in je werkweek. Samen kijken we naar elementen die het beste in jou naar boven halen en houd ik je accountable om je doelen te behalen.

What to expect

Iedere samenwerking is anders – het is ook maar net met welke dedication jij instapt – maar dit is wat ik je sowieso kan garanderen:

01. Consistentie

Om doelen de behalen en resultaten te krijgen is consistentie belangrijk. Niet alleen in het aantal social media posts die per week online komen, maar ook in de wekelijke acties die we samen uitvoeren om te groeien.

02. Een teamfeeling

Ondernemen kan niet alleen soms eenzaam zijn, het maakt het ook lastig om altijd door te gaan. Ik zorg ervoor dat je sterker staat met een team specialisten om je heen.

03. Eerlijke feedback

Feedback is het meest waardevolle antwoord wat je van iemand kan krijgen. Het geeft je inzichten, je leert ervan en je kunt optimaliseren waar nodig. Tijdens onze samenwerking geef ik je eerlijke feedback.

04. Efficiëntie

Efficiëntie is my middle name dus ik zorg ervoor dat we tijdens onze samenwerking geen acties uitvoeren die niet relevant (genoeg) zijn. Acties die impact maken, goed voelen en resultaatgericht zijn. 

CREATIVE MINDS FOR ALL PURPOSES

MEER DAN ALLEEN MARKETING. VERBINDING IS KEY & WE DOEN HET OP JOUW VOORWAARDEN

Hi there, ik ben Nikki, marketeer & strateeg

Met ruim 5+ jaar ervaring in het vak weet ik precies aan welke knoppen je moet draaien om door te groeien met je business. Ik zit al jarenlang in de uitvoerende rol en heb al onwijs veel ambitieuze, vrouwelijke ondernemers mogen helpen met het laten groeien van hun bedrijf. Van online zichtbaarheid tot het inrichten van geautomatiseerde werkprocessen. 

Met mijn jarenlange marketingervaring ben ik het strategische brein achter al jouw strategieën.

KLANT LOVE LETTERS

''Zonder Nikki zat ik nog steeds naar dat lege A4'tje te staren''

Onder jouw begeleiding heb ik heel Studio Laurel 2.0 uitgewerkt, waar er aan het begin eigenlijk nog niets op papier stond. Van doelgroep, aanbod en positionering. Tot aan het stellen van doelen en een passende planning! Je hebt me echt begeleid, niets voorgekauwd en me zelf laten nadenken en vervolgend feedback gegeven om te finetunen.

DAPHNE, GRAPHIC DESIGNER

''Nik heeft me echt geholpen om de basis van mijn bedrijf steviger neer te zetten''

Ik heb sinds we dit traject zijn gestart ZO VEEL werk verzet. Nik heeft me echt geholpen om de basis van mijn bedrijf (zoals mijn aanbod) steviger neer te zetten. Hierdoor voelde ik direct al meer rust en ruimte, waardoor ik meer aan mijn persoonlijke ontwikkeling kon werken. Door dit alles flowt mijn bedrijf nu ineens en maak ik bijvoorbeeld met gemak social posts!

MARIJN, ADVERTISING EXPERT

"Het heeft er voor gezorgd dat mijn content een stuk sterker is en voor meer respons zorgt''

Ik wist dat mijn content nog een stuk sterker kon en waar ik zelf mijn blind spots heb, voelde ik dat jij mij kon helpen om de teksten nét dat beetje extra te gaan geven! Omdat jij mij de schop onder mijn kont gaf om steeds nog een keer door mijn content te gaan zodat ik goede inhoudelijke posts ging schrijven. Ik heb nu de handvatten en een duidelijk plan hoe ik mijn content kan inzetten. Dat is stap 1, stap 2 is het uitvoeren daarvan. Tijdens het mentorship hielp je mij goed om hier focus bij te houden. Het meest waardevolle is je persoonlijke begeleiding en dat je echt meekijkt en meedenkt hoe we het op mijn bedrijf toepasbaar kunnen maken. Je kijkt naar wat ik nodig heb in plaats van een pasklaar methode te gebruiken.

SUZANNE , GRAPHIC DESIGNER